Liity nyt VIP-listalle ja saat ensimmäisenä tietää, kun Koodi113-valmennuksen lisätiedot julkaistaan ja erikoishintaiset valmennuspaikat tulevat myyntiin. Tätä tilaisuutta ei kannata missata!

Tein elokuussa 2022 päätöksen elämäntapamuutoksesta. Halusin polttaa rasvaa kehostani tavalla, joka ei näännyttäisi vaan lisäisi energiaani ja toimintakykyäni. Tarvitsin näitä molempia, sillä olin juuri aloittamassa opiskelut yrittäjyyteni ohella ja samalla halusin säilyttää liikunnanilon arjessani. Tämä muutosmatka on mullistanut elämäni, joten päätin tuoda oppini teidän käyttöönne lanseeraamalla uuden valmennuksen. 

Koodi113 starttaa 9.1.2023.

Ravitsemus on ylivoimaisesti tärkein asia painonhallinnassa ja totuus on se, että näkyvät muutokset leivotaan keittiössä! Koodi113 on 10 viikon rasvanpolttovalmennus, jossa teen jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisen ravinto-ohjelman. Tuota ravinto-ohjelmaa päivitetään valmennuksen aikana, jotta pystyn huomioimaan jokaisen osallistujan henkilökohtaisen ja erilaisen etenemisen valmennuksen aikana. Henkilökohtaisesta palvelusta johtuen valmennuspaikkoja on rajattu määrä. Ravinto-ohjelman lisäksi osallistujat saavat täydelliset kuntosaliohjelmat opastusvideoineen sekä 4 viikon ylläpitovalmennuksen.

Myyn 20 valmennuspaikkaa Black Friday-tarjouksena -59% alennuksella. 

Kun toimit NYT, niin varmistat paikkasi valmennukseen todella edulliseen hintaan.

HUOM! VIP-listalle liittyminen ei sitouta tai velvoita sinua mihinkään!