Kuntosaliohjelmat

Don´t call it a dream, call it a plan!

Valmiit kuntosaliohjelmat apunasi

Onko kuntosaliharjoittelu sinulle uutta tai haluaisitko uusia näkökulmia harjoitteluusi? Jos olet aloittelija, niin voi olla haasteellista päättää mitä liikkeitä kannattaisi tehdä, missä järjestyksessä tai kuinka paljon. Toisaalta jos olet jo kokenut harjoittelija, niin saattaa olla että toistat samoja harjoituksia kerta toisensa jälkeen ja kehitystä ei tapahdu riittävästi. Kuulostaako tutulta?

Mitä hyötyä kuntosaliohjelmasta on?

Harjoittelun palkitsevuus ruokkii motivaatiotasi

Liian usein kuntosalilla käydään sanan nimenomaisessa merkityksessä. Salille mennään ilman suunnitelmaa, liikkeitä tehdään satunnaisessa järjestyksestä ja harjoittelusta puuttuu se kuuluisa punainen lanka. Tällainen harjoittelu tuottaa harvoin kaivattuja tuloksia ja monesti saattaakin tuntua siltä, että harjoittelusta ei saa kaikkea tehoa irti. Kun harjoittelu ei etene, niin se alkaa yleensä tuntua tylsältä ja salille lähtö on kerta toisensa jälkeen työläämpää.

Tämä kaikki on vältettävissä sillä, että salille mentäessä sinulla on valmiina selkeä ja järkevästi koostettu harjoitusohjelma. Silloin tiedät mitä tänään salilla tulee tehdä ja sen jälkeen sinun tulee vain antaa treenille paras versio itsestäsi. Harjoituksen jälkeen voit olla tyytyväinen itseesi, sillä olet tehnyt päivän harjoituksen ja voit hyvillä mielin lähteä syömään ja palautumaan päivän harjoituksesta. On kaksi aivan eri asiaa sanoa, että ”kävin salilla” kuin sanoa, että ”Yes, minä sain päivän treenin tehtyä”!

Tällaisten pienen voittojen kautta motivaatiosi kasvaa treeni treeniltä. Huomaat, että kehityt ja pystyt kerta toisensa jälkeen lisäämään harjoittelusi vastusta. Toistamalla näitä pieniä voittoja riittävän kauan etenet kohti isompia tavoitteitasi liittyivätpä ne sitten kiinteytymiseen, painon pudottamiseen, lihasmassan kasvattamiseen tai vaikkapa tietyn lajin oheisharjoitteluun.

Prehealthin kuntosaliohjelmat parantavat lihaskuntoasi ja tiivistävät kehoasi

Olemme koostaneet valmiit harjoitusohjelmat niin aloittelijoille kuin kokeneille harjoittelijoillekin. Naisille ja miehille on samat ohjelmat. Tarvittavat eroavaisuudet erilaisten treenaajien välillä tehdään vastuksella eli painoilla sekä luonnollisesti asenteessa eli siinä kuinka paljon itsestäsi harjoittelulle annat. Valittavanasi on seuraavat vaihtoehdot:

HUOM! Älä unohda ravitsemusta!

Oikeanlainen ravitsemus tehostaa kuntosaliharjoitteluasi merkittävästi! 

Varmista kehityksesi helpolla ja yksinkertaisella P8 –ravintovalmennuksella! Tämä ravintovalmennus auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ilman grammantarkkaa mittaamista tai elämää rajoittavia kieltoja.

Kuntosaliohjelma ja P8 –ravintovalmennus nyt yhteishintaan 49€ eli (normaalisti 64,80€)