Verkkovalmennuksen maksuehdot

Prehealth toistuvien verkkovalmennusten yleiset ehdot

21.12.2021

Sopimuksen edellytykset:

Sinulla on oltava Prehealthin hyväksymä maksutapa tiedossamme, jotta voit ostaa maksullisia palveluja tai osallistua ilmaisiin kokeiluihin tai muihin maksullisiin palveluihin liittyviin tarjouksiin.

Hyväksyttyjä maksutapoja ovat pankki- tai luottokortit: Mastercard, Visa, Amex ja Maestro. Prehealth veloittaa maksukortilta maksullisen palvelun hinnan jokaisen laskutusjakson ensimmäisenä päivänä. Jos tiedossa oleva maksutapa muuttuu virheelliseksi maksukortin vanhentumisen tai muun vastaavan syyn takia emmekä pysty veloittamaan seuraavan laskutusjakson maksua, pääsyoikeutesi maksulliseen palveluun katkeaa. Pääset takaisin maksulliseen palveluun, kun päivität maksutapasi.

Ilmainen kokeilu:

Prehealth voi tarjota maksullisen palvelun uusille tilaajille ilmaisia kokeiluja, jolloin voit käyttää kyseistä palvelua veloituksetta ilmaisen kokeilujakson ajan. Jos et halua jatkaa palvelun käyttöä, niin tilaus on irtisanottava ennen ilmaisen kokeilujakson päättymistä. Jos tilausta ei irtisanota ennen ilmaisen kokeilujakson päättymistä, niin sinulta veloitetaan tilauksen hinta seuraavalta maksukaudelta.

Tilausten irtisanominen:

Voit irtisanoa tilauksen viimeistään kaksi vuorokautta ennen nykyisen laskutusjakson päättymistä. Irtisanominen tulee voimaan nykyisen laskutusjakson lopussa. Käyttöoikeutesi palveluun säilyy irtisanomishetkestä seuraavan laskutuskauden alkuun. Hyvitystä jäljellä olevan laskutusjakson jäljellä olevista päivitä ei makseta.

Peruuttamisoikeus:

Ilmaisen kokeiluajan ja maksullisen digitaalisen sisällön välittömän käyttömahdollisuuden takia tilaaja luopuu lakisääteisestä peruuttamisoikeudesta. Tällä tarkoitetaan sitä, että mikäli ensimmäisen maksukauden maksu on peritty, niin sitä ei hyvitetä takaisin. Tilaus voidaan irtisanoa normaalin tilauskäytännön mukaisesti.

Käyttöoikeus:

Maksulliset palvelut on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Et saa jakaa tai kopioida valmennussovelluksen tunnuksia tai valmennusmateriaaleja toisille henkilöille.

Maksullisten palveluiden muutokset tai lopettaminen:

Kaikista muutoksista pyritään ilmoittamaan hyvissä ajoin ja siten, että palvelunkäyttäjillä on mahdollisuus reagoida niihin kohtuullisessa ajassa.

Prehealth pidättää oikeuden muuttaa maksullisten palveluiden saatavuutta ja sisältöä sekä oikeuden jäädyttää tai lopettaa niitä. Emme ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle tällaisista muutoksista, jäädytyksistä tai lopetuksista. Jos tällainen muutos, jäädyttäminen tai lopetus estää sinua hyödyntämästä palvelua maksamasi maksukauden loppuun saakka, niin sinulla on oikeus pyytää hyvitystä siltä ajalta, jolloin olet estynyt käyttämästä palvelua.

Maksullisten palveluiden ehtojen muutokset:

Prehealth voi muuttaa näitä maksullisen palvelun ehtoja aika ajoin. Jos maksullisten palveluiden ehdot muuttuvat niin sinua tiedotetaan ehtojen muutoksesta siten, että voit lukea ne ennen kuin maksat seuraavan maksukauden maksun. Tekemällä ostoksen hyväksyt uudet maksullisen palvelun ehdot ja sen, että niitä sovelletaan palvelun käyttöön kokonaisuudessaan ja kaikkiin tuleviin ostoihin (ellei ehtoja jälleen uudisteta)

Muutokset hinnoitteluun:

Maksullisten palveluiden hinnat voivat ajoittain muuttua. Tällaiset muutokset maksullisiin palveluihin tulevat toistuvien maksutapahtumien osalta voimaan vasta kohtuullisen ajan kuluttua siitä, kun olemme ilmoittaneet asiasta sinulle.

Keskeyttäminen ja päättäminen:

Voimme keskeyttää tai estää pääsysi maksullisiin palveluihin, jos olennaisesti tai toistuvasti rikot näitä ehtoja tai jos tutkimme epäiltyä rikkomusta.