Usein kysytyt kysymykset

Pöhinä -valmennuksista löytyy treenejä kotiin. Tavoitteellinen kehonmuokkaus- ja voimaharjoittelu kaipaa kuntosalin valmennusympäristöksi.

Oikean verkkovalmennuksen valinta on tärkeä asia ja siksi halusimme tehdä siitä mahdollisimman helppoa. Saat kaikki valmennukset käyttöösi, joten voit valita niistä itsellesi sopivan ja mieleisen.

Emme lähetä erillistä vahvistusviestiä tilauksestasi. Kun olet tehnyt tilauksen onnistuneesti loppuun, voit siirtyä osoitteeseen https://trainda.io ja kirjautua sisään samalla tunnistustavalla, jota käytit tilausta tehdessäsi. Verkkovalmennuksen materiaalit ovat heti käytössäsi Traindassa.

Kun olet suorittanut tilauksen onnistuneesti loppuun. Löydät verkkovalmennustemme materiaalit Traindasta. Tilauksesi tiedot löytyvät myös samasta paikasta oman profiilisi alta.

Tarkista ensimmäisenä, että olet kirjautuneena sisään Traindaan verkkoselaimessa osoitteella: https://trainda.io. Kirjautumiseen tulee käyttää samaa tunnistautumistapaa kuin tilausta tehdessä.  Jos olet ollut pitkään kirjautuneena sisään Traindaan myös selaimen päivittäminen tai uudelleen sisäänkirjautuminen voi auttaa. 

Mikäli et näe verkkovalmennusten materiaaleja yllä olevien toimenpiteiden jälkeen, sinulla ei ole aktiivista tilausta voimassa. Siirry tekemään tilaus uudelleen. Tilaussivulle pääset suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Prehealthin verkkovalmennuksissa maksat vain niistä kuukausista, jotka haluat olla mukana. Maksu tapahtuu etukäteen eli jos lopetat valmennuksen kaksi vuorokautta ennen käynnissä olevan maksukauden päättymistä, niin seuraavan kuukauden maksua ei mene. 

Maksu peritään automaattisesti ilmoittamaltasi maksukortilta kunkin maksukauden ensimmäisenä päivänä.

Valitettavasti et. Halusimme tehdä verkkovalmennuksen, joka on hinta-laatusuhteeltaan ylivoimaisesti paras ja mahdollisesti jopa markkinoiden edullisimman valmennuksen. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi halusimme karsia kaikki ylimääräiset kulut, kuten liikuntaetuuksia tarjoavien yritysten provisiot sekä niiden käsittelystä aiheutuvat kulut. Suosittelemme käyttämään liikuntaetuudet kuntosalimaksuihin tai muihin liikuntapalveluihin.

Valitettavasti et. Halusimme tehdä verkkovalmennuksen, joka on hinta-laatusuhteeltaan ylivoimaisesti paras ja mahdollisesti jopa markkinoiden edullisimman valmennuksen. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi halusimme karsia kaikki ylimääräiset kulut, kuten maksupalveluiden tarjoajien provisiot ja niiden käsittelystä aiheutuvat kulut.

Suosittelemme koittamaan toista maksukorttia, tarkistamaan kortin maksuasetukset (sallii internet-ostokset) tai olemaan yhteydessä maksukorttisi myöntäneeseen yhtiöön.

Mikäli emme pysty perimään kuukausimaksua, niin valmennus katkeaa. Perintään meillä ei maksut mene! Jos haluat takaisin valmennukseen, niin käy päivittämässä maksukorttisi tiedot.

Ennen lopettamista kannattaa tutustua aina myös muihin Prehealthin valmennuksiin, koska voit vaihtaa valmennuksesta toiseen milloin tahansa ja ilman kuluja. Jos kuitenkin haluat lopettaa, niin riittää kun käyt irtisanomassa sopimuksesi valmennussovellus Traindassa oman profiilisi alta kahta vuorokautta ennen valmennusmaksusi eräpäivää. Irtisanomisaika on siis lyhimmillään kaksi vuorokautta.

Meidän valmennuksissamme ei ole päättymispäivää, vaan sinulla on mahdollisuus jatkuvaan valmennukseen. Valmennusmateriaalit katoaavat näkyvistä ja pääsy valmennusalustalle päättyy, jos olet irtisanonut sopimuksesi tai emme pysty perimään maksua. Valmennus toimii normaalisti käynnissä olevan maksukauden loppuun. 

Ehdottomasti voit! Valmentajan kanssa keskustelu tapahtuu Traindan ”kysymyksiä ja vastauksia”-osiossa. 

Suosittelemme pitämään liikunnallista aktiviteettia yllä ympärivuoden. Monipuolisesta valmennusvalikoimastamme löytyy harjoituksia myös kotona, mökillä tai lomamatkoilla tehtäväksi. Jos et kuitenkaan halua tai pysty harjoittelemaan, niin silloin paras vaihtoehto on lopettaa valmennus käynnissä olevaan maksujaksoon ja liittyä takaisin, kun aika harjoittelulle on jälleen otollinen. 

Tähän on vaikea vastata näin yleisesti. Suosittelemme testaamaan valmennuksia tavalla, jonka oma kunto sallii ja tekemään päätöksen sen mukaisesti.