Valmentajaksi Prehealthille

Haluatko työskennellä Suomen parhaassa valmennustiimissä? 

Oletko etsimämme valmentaja?

Prehealth Oy on vuonna 2019 perustettu hyvinvointialan yritys, joka tarjoaa asiakkaiden tarpeisiin ja tavoitteisiin räätälöityjä valmennuksia ja valmennuskokonaisuuksia. Olipa asiakkaan tavoite millainen tahansa, niin valmennusten lähtökohtana on aina terveys, hyvinvointi ja hyvä olo. Haluamme lisätä asiakkaidemme elämäniloa nyt ja tulevaisuudessa. Prehealth ei ole pikadieetti, Prehealth on elämäntapa. Me haluamme, että meidät tunnetaan konseptoidusta laatupalvelusta, osaavista sekä aktiivisista valmentajista ja intohimosta auttaa asiakkaita voimaan paremmin. Meille on tärkeää, että asiakkaamme kokevat saavansa meiltä arvoa ja rahoilleen vastinetta. 

Etsimme joukkoomme kokeneita ja työhönsä sitoutuneita liikunta-alan ammattilaisia. Sellaisia valmentajia, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti ja sitoutuvat yhteiseen matkaan asiakkaidensa kanssa. Odotamme sinulta riittävää ammattitaitoa, aktiivista otetta työhön, vahvaa oma-aloitteisuutta ja halua saavuttaa asetettuja tavoitteita. Hyvät sosiaaliset taidot ovat edellytys työssä pärjäämiselle.

Prehealthillä pääset valmentamaan upeissa toimipisteissämme muiden Suomen huippuvalmentajien kanssa. Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkkiomallin, tukea markkinointiin sekä jatkuvaa myynnillistä ja ammatillista koulutusta. 

Jos koet sopivasi meille valmentajaksi ja haluaisit olla osa huikeaa ja ammattitaitoista tiimiämme, jätä meille avoin hakemus alla olevan lomakkeen kautta!

 

Kysy lisää:

Jätä meille avoin hakemus ja me olemme sinuun yhteydessä!