Rakastatko rautaa ja janoatko kehitystä? Täältä sitä saa! 

Taattua kehitystä ja pysyviä tuloksia

Saat valmennusta niin kauan kuin haluat, mutta maksat vain niistä kuukausista, jotka olet mukana. Tämä mahdollistaa pysyvien tulosten saavuttamisen.

Huippuvalmentaja käytössäsi

Ammattivalmentajan osaaminen sekä sinun aktiivinen tukeminen ja auttaminen valmennuksen aikana.

Markkinoita mullistava hinnoittelu

 

Maksat vain 14,90€ / kk eli 0,5€ päivässä!

Tavallisen 10 viikon verkkovalmennuksen hinnalla saat jopa puoli vuotta erinomaista valmennusta.

Rauta on valmennus, jossa asenne ratkaisee! Jos asenteesi on kunnossa ja noudatat annettuja ohjeita, niin saavutat varmasti tavoitteesi. Uskallatko ottaa haasteen vastaan? Haluatko tuntea miltä tuntuu olla vahva ja lihaksikas?

Kumpi kuvastaa sinua enemmän?

 • Haluan muokata kehoani lisäämällä lihaksia ja polttamalla rasvaa!
 • Haluan olla mahdollisimman vahva!

Olipa valintasi kumpi tahansa, niin Rauta on sinulle sopiva valmennus! Rauta-valmennuksessa nämä molemmat ohjelmat ja halutessasi voit koska tahansa vaihtaa ohjelmien välillä.

 

Tärkeintä on se, että olet valmis treenaamaan kovaa ja haluat panostaa optimaaliseen tavoitteeseen suhteutettuun ravitsemukseen. Valmennuksessa on huolehdittu myös palautumisesta, jotta jatkuva kehitys olisi mahdollista.

Moninkertaisen maailmanmestarin ja ammattivalmentajan opein keskitytään asioihin, joilla on oikeasti merkitystä! Unohda hifistelyt ja erilaiset villitykset. Liity Rautaan ja varmista kehitys.

Kokeile RAUTA -valmennusta Kokeile maksutta!

MItä Rauta-valmennus sisältää?

Valmentajana toimii Mikko Korpeinen

Olen toiminut ammattivalmentajana yli kymmenen vuoden ajan erikoistuen voimaharjoitteluun sekä kehonmuokkaukseen. Valmennan erilaisia ihmisiä harrastajista ammattilaisiin ja innostun edelleen valtavasti heidän onnistumisista ja saavutuksista. Kehitän jatkuvasti omaa ammattitaitoani erilaisilla koulutuksilla ja lisäksi valmennan myös uusia personal trainereita ammattiin. Perinteisen valmentamisen lisäksi verkkovalmentaminen on minulle hyvin tuttu ympäristö, sillä minulla on vuosikausien kokemus verkkovalmennusten suunnittelusta ja toteutuksesta. Valmentamisen lisäksi kierrän Suomea pitäen erilaisia luentoja ja seminaareja harjoittelusta sekä ravitsemuksesta. 

 

Ravitsemus kuuluu aina kiinteänä osana minun valmennuksiin, sillä vain tavoitteisiin suhteutetun ravinto-ohjelman avulla voidaan saavuttaa optimaalisia tuloksia. Vuosien saatossa olen rakentanut satoja erilaisia ruokavalioita niin huippu-urheilijoille kuin harrastajillekin. Mielestäni hyvä ruokavalio koostuu hyvistä ja monipuolisista raaka-aineista, oikeasta ravintoaineiden suhteesta sekä siitä, että ruoka on myös hyvää ja maistuvaa. Näistä elementeistä saadaan kasaan kokonaisuus, jolla on todellista ja tutkittua merkitystä suorituskyvylle sekä palautumiselle.

Koulutukseni

 • Valmentaja, Varalan Urheiluopisto  
 • Sertifioitu Personal Trainer 
 • Certified Mind Coach 
 • RMP motivaatiovalmentaja 
 • Urheiluhieroja
 • Ammattivalmentaja -tutkinto, Varalan Urheiluopisto (kesken)

 

Valmentamisen ohella olen kilpaillut aktiivisesti ja kohtuullisen menestyksekkäästi voimanostossa. Oman kilpailu-urani myötä olen myös itse testannut erilaisia harjoitusmetodeja ja ruokavalioita. Koen, että omien kokemuksieni kautta pystyn tuomaan konkreettisia ja koeteltuja asioita asiakkaiden hyödyksi. On helpompi puhua asiakkaille monimutkaisiakin asioita, kun on itse ensin kokeillut niitä ja todennut niiden hyödyllisyyden. 

 

 • 5 x maastavedon maailmanmestaruus
 • 2 x maastavedon euroopanmestaruus
 • 2 x voimanoston maailmanmestaruus

Kysyttävää lorem ipsum? vai laitetaanko tähän omat haitarit+

Kokeile valmennusta maksutta!