Pienryhmät

Yksilöllistä ohjausta, loistavia treenejä ja kannustavaa yhteishenkeä!

Pienryhmävalmennuksissa yhdistyvät yksilöllisen valmennuksen ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pieni ryhmäkoko mahdollistaa sen, että valmentaja pystyy antamaan sinulle huomiota ja opastusta aina kun sitä tarvitset. Ammattitaidolla valmistellut treenit mahdollistavat sen, että ryhmän jokainen osallistuja voi edetä oman kuntonsa mukaisesti ja saa siten treenistä sopivasti vastusta ja haastetta. Valmentajan tsemppaus ja ryhmän yhteishenki takaavat sen, että harjoittelu on hauskaa ja kehittävää myös silloin, kun itsellä ei ole se paras päivä.

Voit räätälöidä valmennusta itsellesi sopivaksi ottamalla yhteistreenien oheen harjoitusohjelman omatoimiseen harjoitteluun tai ravitsemukseen tai vaikka molemmat.

Pienryhmät KEVÄT 2023

Prehealthin Bootcampeissa eli pienryhmävalmennuksissa treenaat turvallisesti ja tehokkaasti ammattitaitoisen ja koulutetun Personal Trainerin johdolla maksimissaan 10 henkilön pienryhmässä. Ryhmällä on yhteisiä tapaamisia kerran viikossa. 

Ryhmien alkamisajankohdat, hinnoittelun ja ilmoittautumislomakkeen löydät tämän sivun alalaidasta.

Prehealth power bootcamp

Haluaisitko tuntea olevasi vahvempi? Tämä pienryhmävalmennus on kehitetty, jotta sinä voit kehittää voimatasojasi, oppia voimannoston tekniikat ja kasvattaa lihasmassaa. Voimannoston tekniikkoihin kuuluu penkkipunnerrus, kyykky ja maastaveto. Vahva keho antaa itsevarmuutta ja auttaa selviytymään arjen haasteista. Aikaisemmasta kuntosaliharjoittelukokemuksesta on hyötyä tähän pienryhmään osallistuessa, mutta ammattilainen ei tarvitse olla. Osaavat ammattilaisemme osaavat tarvittaessa antaa juuri sinun yksilöllisiin tarpeisiisi sopivat liikevariaatiot.

PAINOPISTEET

 • Voimatasojen lisääminen
 • Voimanostotekniikoiden harjoittelu
 • Lihasmassan lisääminen

Prehealth warrior bootcamp

Innostutko siitä, kun pääset haastamaan itseäsi? Tämä pienryhmä tarjoaa sinulle sen voittamattoman tunteen, kun onnistut ylittämään itsesi! Warriors on suunniteltu kovaa treeniä kaipaaville. Tunneilla kokonaisvaltainen suorituskyky paranee: voima, nopeus, räjähtävyys, hapenottokyky ja kestävyys. Kovan treenin lisäksi tunneilla harjoitellaan myös haastavampia liikkeitä, kuten hyppyjä, rinnalle vetoja, tempauksia, käsillä seisontaa ja muita voimistelusta tuttuja liikkeitä. Ei kuitenkaan huolta, jos et halua kokeilla kaikkea, ammattitaitoiset valmentajamme varioivat liikkeet yksilöllisiin tarpeisiisi ja tasoosi sopiviksi. Aikaisempi kokemus toiminnallisesta harjoittelusta tai kuntosaliharjoittelusta on eduksi, mutta kuka tahansa on tervetullut mukaan kokeilemaan omia rajojaan.

PAINOPISTEET

 • Suorituskyvyn parantaminen
 • Onnistumisten kokemusten tuottaminen
 • Painonnosto ja voimisteluliikkeiden opettelu

Prehealth body bootcamp

Tavoitteena kiinteytyä ja saada lisää itsevarmuutta? Tämä pienryhmä auttaa sinua onnistumaan tavoitteessasi! Keho kiinteytyy kahdella tavalla: lihasmassaa lisäämällä ja rasvamassaa vähentämällä. Näiden kahden yhdistelmä on nopein tapa saavuttaa tuloksia kehonmuokkauksessa. Body Bootcampissa keskitytään kiinteytymistä tukevaan kuntosaliharjoitteluun ammattitaitoisen valmentajan johdolla. Tunnit sopivat erinomaisesti niin aloittelevalle kuin vähän kokeneemmallekin treenaajalle ja valmentajamme antaa tarvittaessa liikevariaatioita yksilöllisten tarpeiden mukaan.

PAINOPISTEET

 • Kuntosaliharjoittelu
 • Kehon kiinteytys
 • Lihasmassan lisäys

Prehealth fat burn bootcamp

Prehealth Fat Burn Bootcamp on matalan kynnyksen pienryhmä painonhallinnan tueksi. Valmennuksen tavoitteena on löytää arkeen tasapainoa ja se sopii juuri sinulle, jos olet kyllästynyt kipuilemaan painonhallintaan liittyvien asioiden kanssa. Tunti on koostettu helpoista liikkeistä, joita voidaan varioida sinun yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Luvassa on hengästymistä ja monipuolisia treenejä. Harjoitusten ohella puhutaan valmentajan kanssa ravinnon, liikunnan ja palautumisten merkityksestä painonhallintaan.

PAINOPISTEET

 • Liikunnan merkitys painonhallinnassa
 • Ravinnon merkitys painonhallinnassa
 • Arjen tasapaino

Prehealth mobility bootcamp

Tiesitkö, että liikkuvuus vaikuttaa mm. suorituskykyyn, kehon kykyyn palautua harjoittelusta sekä mahdollisuuteen välttää tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Mobility -tunneilla keskitytään vähentämään jumeja avaamalla kehon suuria liikeratoja, parantamalla liikkuvuutta ja vahvistamalla kehon tukilihaksistoa. Monelle saattaa tulla yllätyksenä, kuinka suuri rooli kehomme pienten tukilihasten voimatasoilla on liikkuvuudessa. Valmentaja huomioi jokaisen yksilölliset tarpeet ja varioi liikkeitä tarpeen mukaan. Tämä pienryhmä sopii erinomaisesti niin aloittelijoille kuin kokeneillekin treenaajille harjoittelun tueksi.

PAINOPISTEET

 • Liikkuvuuden parantaminen
 • Syvien tukilihasten vahvistaminen

Prehealth mother bootcamp

Prehealth Mother Bootcamp on äideille suunnattu pienryhmävalmennus, jossa keskitytään synnytyksen jälkeiseen liikuntaan. Pienryhmän tunnit soveltuvat parhaiten toteutettaviksi alle 1-vuotiaan lapsen kanssa. Lihaskuntoharjoittelu toteutetaan vauvan kanssa, kehonpainolla ja pienvälineitä hyödyntämällä. Lantionpohja ja keskivartalon lihaksisto ovat harjoittelun keskiössä. Myös liikkuvuusharjoittelu ja kehonhuolto ovat osa treenejä. Pienryhmävalmennuksen tavoitteena on palautuminen synnytyksestä, kehon vahvistuminen ja ennen kaikkea hyvä olo. Vaikka kyse on pienryhmäharjoittelusta, saat tarvittaessa yksilöllisiä vinkkejä äitiysliikuntaan erikoistuneelta valmentajaltamme. Kaikki äidit ovat tervetulleita mukaan riippumatta lähtötasosta.

PAINOPISTEET

 • Synnytyksestä palautumiseen
 • Kehon vahvistamiseen
 • Kokonaisvaltaiseen hyvään oloon

HINNASTO

LEVEL 1

59 per 4vko
 • Yhteistreeni kerran viikossa
 • -
 • -

LEVEL 2

79 per 4vko
 • Yhteistreeni kerran viikossa
 • Harjoitusohjelma
 • -

LEVEL 3

99 per 4vko
 • Yhteistreeni kerran viikossa
 • Harjoitusohjelma
 • Ruokavalio

Hinnastossa näkyvät hinnat sisältävät pienryhmävalmennuksen. Salinkäytöstä voidaan veloittaa erikseen salin asiakashinnaston mukaisesti tai 5 € kertamaksu käynneistä. Lisätiedot mahdollisista salimaksuista saat ryhmän valmentajalta.

KATSO TÄSTÄ ALKAVAT PIENRYHMÄVALMENNUKSET

Pienryhmävalmennusta Fit Tammiston ulkosalilla

Kesto: 8 viikkoa
Aloitus: 8.5.2023
Tapaamiset: maanantaisin klo 17-18
Hinta: 158 € / hlö 
Valmentaja: Emmi Ahokas

LUE LISÄÄ

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan: [email protected]

WARRIOR BOOTCAMP alkaen to 2.3.2023 klo 17:30

Veloituksettomat testitreenit: to 23.2. klo 17:30 – Tervetuloa mukaan! 

Kysy lisää: [email protected]

ILMOITTAUTUMISLOMAKE