Sisältää nyt myös ”Ei voi olla totta! -reseptikirjan sekä yleisimmät kysymykset ja vastaukset -osion

P8 Ravintovalmennus

Elämää kestävä ruokavalio

Haluatko lisää energiaa arkeesi, kiinteytyä ja pudottaa painoa ilman elämää rajoittavia kieltoja tai grammantarkkaa mittaamista? Haluatko nauttia elämästä, mutta silti terveydellä ja ulkonäöllä on sinulle merkitystä? Jos vastasit kyllä, niin P8 on ratkaisu tarpeisiisi! Liity satojen P8:a noudattavien onnellisten ihmisten joukkoon!

P8 ruokavaliota on helppo noudattaa tavallisessa elämässä ja niin pitää ollakin, sillä ravintolat, reissut ja juhlat kuuluvat elämään. P8 ei ole pikadieetti, joka tähtää mahdollisimman nopeaan muutokseen. Sen sijaan tavoitteena on edetä riittävän pienin askelin ja elämästä nauttien, jotta saavutettavista tuloksista tulee pysyviä ja motivaatio säilyy korkealla myös valmennuksen jälkeen. P8-valmennuksen oppeja voitkin soveltaa vaikka loppuelämän, joten se on viimeinen ravintovalmennus, joka sinun tarvitsee ostaa!

P8-ruokavalion teho perustuu riittävään energian- ja ravintoaineiden saantiin, joustavuuteen ja vaihtelevuuteen. P8-valmennuksessa opit koostamaan ateriat siten, että nälkä ja mieliteot pysyvät loitolla. Toimivimmat ruokavaliot ovat sallivia (toki allergiat ja yliherkkyydet pois lukien) – monet asiakkaistamme ovatkin kertoneet mielitekojen vähentyneen tai jopa hävinneen kieltolistat poistamalla ja kunnon ruokaan panostamalla. Mikä tekee P8-valmennuksesta uuden ajan valmennuksen? Aineenvaihdunnan tehostaminen sekä ruoka-aineita että päivittäistä hiilihydraattimäärää vaihtelemalla.

Valmennus sopii kaikille; olemme räätälöineet omat ruokavaliot niin seka- ja kasvissyöjille kuin gluteenia ja maitoa karttavillekin.

P8 on ELÄMÄÄ KESTÄVÄ ruokavalio, joten kuka jaksaisi syödä lopun elämäänsä mautonta ruokaa? Kenen motivaatio kestää pahan ruuan kanssa yli kaksi viikkoa? Jotta pääset jujusta kiinni, niin olemme lisänneet P8:iin Ei voi olla totta! -reseptikirjamme, joka sisältää herkullisia ruoka- ja smoothie reseptejä. Reseptit on koostettu terveellisesti, mutta silti makuja tai herkullisuutta unohtamatta. Huomaa, että maku ja erinomaiset ravintoarvot eivät sulje toisiaan pois, päinvastoin!

Miesten ja naisten ruokavaliot eroavat toisistaan vain annoskokojen ja energiamäärien suhteen. Ruokien punnitsemisen sijaan mittoina käytetään omaa kämmentä ja kukkurallista kourallista – näin saadaan huomioitua eri kokoisten ihmisten päivittäinen energiantarve.

P8-valmennuksessa syödään aivan tavallista ruokaa. Ei tarvetta kikkailuun tai kalliiden, eksoottisten ruoka-aineiden tai pulverien metsästämiseen. Mikä parasta, koko perhe voi syödä samaa ruokaa!

Jos olet kyllästynyt turhauttaviin ja yksipuolisiin pikadieetteihin ja haluat pysyviä tuloksia, on P8 sinulle oikea valinta!

Olen pitänyt äärimmäisen paljon ohjelman rentoudesta ja sallivuudesta. Itse olen allerginen valtaville rajoituksille ja ruokien punnitsemiselle, joita ruokavaliot usein pitävät sisällään. P8:n vahvuutena on sellainen elämää kestävä lähestymistapa, eli ruokavalio sopii perusarkeen, jossa fetapastakin on välillä ihan ok.

Iiro, 35, Myyntijohtaja