P8 asiakaskokemuksia

Customers may forget what you said,
but they´ll never forget how you made them feel.

Olen testannut erilaisia ravintovalmennuksia, mutta yleensä ne ovat jääneet kesken niiden ehdottomuuden takia. Ainakin minulle on arjen kiireiden ja niiden tuomien poikkeamien keskelle vaikea sovittaa sellaisia ohjelmia, joissa vaaditaan kaiken muun elämän unohtamista ja vain tiettyjen ruokien grammamääräistä syömistä. Tässä valmennuksessa tuntuisi olevan järki mukana, kun huippukuntoa ei haeta 10 viikon aikana vaan enemmänkin harjoitellaan kestäviä ruokailutottumuksia kahdeksan viikon aikana. Eteneminen on rauhallista ja koko perhe syö samoja ruokia hyvällä ruokahalulla. Maalaisjärkinen lähestyminen näyttäisi kuitenkin toimivan, koska paino on tippunut ensimmäisen 5 viikon aikana 4,5 kiloa. Tämä valmennus jää elämään meidän perheessä valmennuksen jälkeenkin!

Niko, 43,  Säästämisestä ja sijoittamisesta vastaava johtaja Nordeassa

Syy valmennukseen osallistumiseeni oli pahasti päälle jäänyt sokerikoukku, mihin ei meinannut auttaa konsti jos toinenkaan. Tässä valmennuksessa olen kuitenkin oppinut syömään säännöllisin väliajoin ja ennen kaikkea riittävästi kunnon ruokaa. Kun söi annettujen ohjeiden mukaan, ei tehnyt ollenkaan mieli sokeriherkkuja! Lisäksi makuaisti herkistyi ja terveellinen ruoka alkoi maistumaan jopa paremmalle kuin roskaruoka, mistä olen onnellinen. Valmennus todella toimi ja pääsin eroon epäterveellisen ruoan koukusta!

Anni, 22, Muusikko

P8-valmennus on antanut hurjasti energiaa. Kun syö säännöllisesti ravinteikasta ruokaa, jaksaa kummasti ja treenit kulkee! Missään vaiheessa ei ole ollut nälkä. Kun mitään ei kielletä, ei tee mielikään. Jopa näin vuorotyöläisenä ruokavaliota on ollut helppo noudattaa – myös eväiden teko on ollut helppoa.  Suosittelen valmennusta ihan kaikille, ainakin itse sain tästä loppuelämän ruokavalion!

Milla, 29, Lentoemäntä

Olen pitänyt äärimmäisen paljon ohjelman rentoudesta ja sallivuudesta. Itse olen allerginen valtaville rajoituksille ja ruokien punnitsemiselle, joita ruokavaliot usein pitävät sisällään. P8:n vahvuutena on sellainen elämää kestävä lähestymistapa, eli ruokavalio sopii perusarkeen, jossa fetapastakin on välillä ihan ok.

Iiro, 35, Myyntijohtaja

Olen tosi tyytyväinen tähän valmennukseen, sillä sen perusperiaatteet sopivat hyvin laajasti erilaisiin tavoitteisiin. Valmennusta on perinteisesti hyödynnetty painonpudotukseen, mutta joustavuutensa vuoksi sitä on pystynyt hyödyntämään myös silloin, kun painoa ei ole tarkoitus pudottaa, vaan tavoitteena on ollut lisätä energiatasoa ja saada lisää puhtia mm. urheilutavoitteisiin. Ravintovalmentaja Niinalta olen saanut erinomaisia henkilökohtaisia neuvoja ruoan määrän lisäämiseen oikeassa suhteessa kullakin aterialla, sekä ottamalla mukaan kuudennen aterian. Omaa ruokavaliota on yhdessä mietitty ja räätälöity tarpeen mukaan. Olen superkiitollinen tästä valmennuksesta!

Nelli, 31, Fysioterapeutti

Kannustava ilmapiiri, jossa repsahduksista ei tuomita, vaan kannustetaan nousemaan ylös.

Positiivisia asioita on ehdottomasti ruokavalion sallivuus. Ei tule sellaista perinteistä oloa, että jokin on kiellettyä ja siitä johtuen tulisi mielitekoja. Avainsanat tässä ruokavaliossa ovat selkeys ja joustavuus. Selkeät ohjeet ja ateriarunko, mutta varsinainen toteutus ja aterioiden suunnittelu jää itselle omia mieltymyksiä kuunnellen. Kannustava ilmapiiri, jossa repsahduksista ei tuomita, vaan kannustetaan nousemaan ylös. Konsepti on myös helposti lähestyttävä, mikä on varmasti monelle kynnyskysymys.

Minna, 49, Sairaanhoitaja

Ruokavalion vahvuuksia on pitkä lista: rytmin löytyminen, ei punnitsemista, ei näläntunnetta, energinen ja hyvä olo, parantunut unenlaatu,  makeanhimon katoaminen HÄMMENTÄVÄN totaalisesti, vatsan toiminta normalisoitunut, kasvisten ja kotimaisten tuotteiden suosiminen lisääntynyt. Mikä hämmentävää, nivelrikkoni käsissä eivät ole lainkaan oireilleet. Lisäksi tällainen ruokailu on myös kukkarolle taloudellista! Suosittelen kaikille!

Riitta, 56, Yrittäjä/keittiömestari

Itse kahden pienen lapsen äitinä olen kokenut, että P8 -ravintovalmennus on helpottanut arkea syömisen osalta. Se on tuonut selkeyttä ruokailuihin  ja ennen kaikkea terveellisen muutoksen itse ruokavalioon. Meillä koko perhe syö nyt samalla rytmillä ja samaa ruokaa, mikä on aivan ihanaa! Itselläni olo on parempi sekä energisempi, ja pitkään käynnistämistä vailla ollut terveellinen ruokailu on startannut erittäin hyvin.

Suvi, 38, Office Manager (äitiyslomalla)

Oma aineenvaihduntani oli pysähtynyt täysin sairastelujen myötä eikä sitä ennen valmennusta meinannut saada millään hörähtämään käyntiin. Pari viikkoa valmennusta ja normaalin arjen jatkamista – paino viimeinkin reagoi muutoinkin kun kipuamalla ylöspäin! Enkä todellakaan nähnyt nälkää tai olo ollut uupunut. Päinvastoin, parin viikon jälkeen olo tuntui energisemmältä, vaatteet ei kiristäneet ja olo ei muutenkaan ollut pöhöttynyt ja pingottunut. Valmennuksessa on huippua, että kun hoksaat idean, ei ohjelapusta tarvitse kokoaikaa olla syynäämässä, että mitäs nyt. Tämä ei ole hampaiden kiristelyä pari kuukautta ja tuskaisen työn jälkeen kilojen kerryttämistä takaisin, vaan tämä on todellakin koko elämän kestävä valmennus. Tulevaisuudessa ei tarvitse siis laittaa enää penniäkään ruokavalioihin, sillä miksi toimivinta ja parasta muuttamaan.

Tiia, 30, Tapahtumatuottaja