25.1.2020 Klo 13-16.15

Tapanilan urheilukeskus, erätie 3 Helsinki

Ihana iltapäivä

Kiitos, että olet tullut tutustumaan Ihanaan iltapäivään, ensimmäinen askeleesi kohti muutosta on nyt otettu!

Ihanassa iltapäivässä kerromme sinulle, kuinka onnistut konkreettisin keinoin muutoksessa. Olet ehkäpä tehnyt asiasta aikaisemmin mielessäsi liian monimutkaista, jonka vuoksi muutos ei ole tapahtunut tai et ole vielä uskaltanut aloittaa? Itseasiassa muutos tapahtuu usein pienillä ja yksinkertaisilla valinnoilla.

Puhumassa ovat huippuammattilaiset, jotka kertovat millaisia valintoja muutoksen aikana kannattaa tehdä sekä ravinnon, liikunnan että oman mielen suhteen, jotta muutos olisi pysyvä. Muutoksesi ei tarvitse olla massiivinen tullaksesi kuuntelemaan, tavoitteenasi voi olla säännöllisen ruokarytmin tai säännöllisen liikunnan löytyminen elämääsi tai vaikkapa motivaation ylläpitäminen.

Ihanaa iltapäivää suosittelemme myös alan ammattilaisille,
jotka työskentelevät elämäntapamuuttujien valmentajina.

Elämäntapamuutoksen aika on nyt, ei huomenna vaan juuri nyt ja tässä on elämäsi tilaisuus!

puhujat

satupihlaja

Satu Pihlaja

Valmentaja, kouluttaja ja psykoterapeutti

noora_lofgren

Noora Löfgren

personal trainer & elämäntapamuuttuja

niinaluotola

Niina Luotola

ravinto- ja hyvinvointivalmentaja

satupihlaja

Satu pihlaja

Valmentaja, kouluttaja, psykoterapeutti ja tietokirjailija Satu Pihlaja, jonka valmennuksellinen tietokirja ”Aikaansaamisen taika – näin johdat itseäsi” julkaistiin vuonna 2018 ja ”Aikaansaamisen taika – Työkirja” vuonna 2019. Erikoispsykologi Satu Pihlaja toimii valmentajana, kouluttajana ja psykoterapeuttina. Hän on valmentanut yksilöitä, ryhmiä ja organisaatioita itsensä johtamisen teemoista ja tavoitteellisuudesta sekä kouluttanut ja työskennellyt verkkopalveluiden kehittämistehtävissä.

Puheenvuorossa käydään läpi tavallisimpia kompastuskiviä oman mielen johtamisessa, painonpudottajien ”what the hell ”-effect, sekä käytännönläheisiä vinkkejä ja esimerkkejä, joiden avulla valjastat mielesi avuksi – sen sijaan että ajatukset ja tunteet hankaloittavat muutostasi. Löydät vastauksia kysymyksiin: Miksi aloittaminen on vaikeaa? Miten saan muutoksia tehdyksi ilman turhautumisia ja kiirettä? Miten kannustat itseäsi onnistumaan, sen sijaan että uuvutat itsesi turhautumisen tunteella?

noora löfgren

Personal trainer ja elämäntapamuuttuja Noora Löfgrenillä on omakohtainen kokemus siitä mitä elämäntapamuutos vaatii ja mitä kaikkea upeaa se tuo tullessaan. Nooran oma hurja muutos -65kg on hieno esimerkki siitä, että jokainen pystyy muuttumaan mikäli vain uskoo itseensä ja saa apua. Noora uskoo, että olemalla läsnä ja haastamalla rohkeasti itseään pystyy millaisiin muutoksiin tahansa!

Puheenvuorossa käydään läpi matkaa uuteen elämäntapaan ja mitä muutoksia se vaatii, jotta muutoksen voi jokainen vielä omalla tyyliillään maaliin. Muutosprosessi on jatkuvaa tietoista tekemistä ja valintoja, jotka tukevat muutoksessa onnistumista. On tehtävä päätös siitä, että juuri tämä tapa elää on minulle tästä eteepäin paras ja mieluisin tapa elää.

noora_lofgren
niinaluotola

niina luotola

Ravinto- ja hyvinvointivalmentaja sekä Kauppatieteiden Maisteri Niina Luotolalla on useiden vuosien kokemus niin ihmisläheisestä valmennustyöstä kuin hektisessä korporaatioympäristössä työskentelemisestäkin. Luotolalla on syväluotaava kokemus juuri parhaillaan elämäntapamuutosta läpikäyvien henkilöiden sparraamisesta ravintoasioissa. Hänelle suurimpana motivaattorina työssään on tarjota asiakkailleen työkalut paremman elämäntyylin itsenäiseen ylläpitämiseen. Onnistumisen mittarina Luotolalle ovat tyytyväiset asiakkaat. Oma kokemus terveydentilansa kohentumisesta mm. ravitsemuksen keinoin on motivoinut Luotolaa tukemaan muitakin samassa tilanteessa olevia.

Oleellisen tiedon löytäminen ravintoasioiden viidakosta voi nykypäivänä olla haastavaa. Puheenvuorossa opastetaan kuulijoita löytämään oikeasti merkitsevät asiat erilaisten pikadieettien ja esim. tiettyjen ruoka-aineiden turhaan rajoittamiseen perustuvien vippaskonstien seasta. Tarkoituksena on sekä opastaa kuulijoita etsimään käsiinsä tutkittua tietoa että sisäistämään ruokavalioiden yksilöllisyys; se mikä sopii toiselle, ei välttämättä sovi toiselle. Puheenvuorossa selkeytetään, miten tapoja muutetaan ilman hampaidenkiristelyä, sekä miten kukin elämäntapamuutosta suunnitteleva pystyy löytämään juuri itselleen sopivimman tyylin syödä – herkuttelua unohtamatta.

Ihana iltapäivä

Ihanan iltapäivän hinta 49€.

Sisältää Kahvin ja välipalan sekä kupongin kehonkoostumus-mittaukseen, arvo 25€

 

ilmoittautumislomake

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella tai laittamalla viestiä osoitteeseen [email protected]  Ilmoittautuminen viimeistään 20.1.2020.