Hohde

Valmennus tuoreille äideille 

Tyytyväisyystakuu! Saat kokeilla valmennusta 14vrk ilmaiseksi!

Positiivista mieltä ja raskaudesta palautumista

Kaksi kuukautta kestävä valmennus, jonka avulla palaudut raskaudesta ja olet valmiina haastavampiin valmennuksiin.

Huippuvalmentaja käytössäsi

Ammattivalmentajan osaaminen sekä sinun aktiivinen tukeminen ja auttaminen valmennuksen aikana.

Markkinoita mullistava hinnoittelu

Maksat vain 14,90€ / kk eli 0,5€ päivässä!

Tavallisen 10 viikon verkkovalmennuksen hinnalla saat jopa puoli vuotta erinomaista valmennusta.

HOHDE on kaksi kuukautta kestävä kokonaisvaltainen valmennus kiireistä vauva-arkea eläville äideille, joilla synnytyksestä on vähintään kolme kuukautta ja joiden kunto sen sallii.

Tämä valmennus auttaa Sinua kiinteytymään, pudottamaan painoa ja palautumaan raskausajasta. Valmennuksen avulla voit hyvin ja saat lisää energiaa elämääsi. Tässä valmennuksessa edetään riittävän rauhallisin askelin, jotta sinulla on riittävästi energiaa vauvasi hoitoon ja motivaatiosi säilyy korkealla valmennuksen ajan sekä valmennuksen jälkeen. Näin myös saavutettavista tuloksista tulee pysyviä. HOHDE on suunniteltu niille äideille, joille myös omalla hyvinvoinnilla, terveydellä ja ulkonäöllä on merkitystä. 

HOHDE-valmennuksessa harjoitellaan vaihtelevasti ja monipuolisesti, jotta motivaatio säilyy koko valmennuksen ajan korkealla. Tulosten saavuttamiseksi riittää lyhyet ja tehokkaat harjoitukset, joista saat videoidut ohjeet niin koti- kuin kuntosaliharjoitteluunkin. Kotona tehtävän harjoittelun voit tehdä esim. lapsen nukkuessa päiväunia tai vaunulenkin yhteydessä.

Valmennukseen sisältyy tuoreille äideille suunnattu ravintovalmennus, jonka myötä opit, että kiinteytyminen ja painonpudottaminen onnistuu tavallisella ja maukkaalla ruualla. Huomaat samalla, että tavoitteiden saavuttamiseksi et tarvitse ruokavaakaa, kalliita lisäravinteita tai elämää rajoittavia kieltolistoja.

Samaistutko näihin?

Jos vastasit vähintään kolmeen kysymykseen kyllä, niin sinun kannattaa osallistua HOHDE-valmennukseen!

Mitä Hohde-valmennus sisältää?

Verkkovalmennustemme alusta on Trainda