#EtäEnergia

Energize your team, Boost your performance!

#EtäEnergia

Millainen on sinun henkilökuntasi tai tiimisi energiataso? Onko toimintakykynne nousu- vai lasku-uralla? Epäilemättä taukojen ja liikunnan merkitystä on korostettu, mutta tapahtuuko sitä arjessa? Mitä korkeammalla tiimisi vireystaso on ja mitä korkeammalla se pysyy, sitä paremmin pystytte ylittämään kiristyvän kilpailun ja korkean asiakastyytyväisyyden asettamat vaatimukset.

Tiesitkö, että pienikin tauko töissä tekee hyvää aivoille, virkeydelle sekä keskittymiskyvylle. Hyödyt moninkertaistuvat, jos tauon aikana laitetaan lihaksisto sekä verenkierto liikkeelle. Taukoliikunta varten on kyllä mahdollista hankkia erilaisia äppejä ja sovelluksia, mutta toimivatko ne oikeasti? Valitettavasti niiden kohdalla painetaan herkästi ”ohita” –nappia ja näin hyödyt jäävät korulauseiksi. Jos taukoliikunta tai liikunta muutenkaan ei ole rutiini, niin pelkästään saatavilla oleva jumppavideo ei useinkaan laita ihmisiä liikkeelle. MIKÄ SITTEN LAITTAA?

LIVE LAITTAA JA SE ON POIKKEUSAIKANA LUKSUSTA! Kokoontumiset ovat kiellettyjä, mutta puolitiehen on aina mahdollista mennä vastaan! Piristä tiimiäsi #EtäEnergia -palvelullamme, jossa jumppaaminen tapahtuu virtuaalisia kanavia pitkin, mutta aidossa vuorovaikutuksessa kokeneeseen valmentajaan. #EtäEnergia –palvelussa on joko 15 min taukoliikuntajumppia tai 30min kokonaisvaltaisia jumppia.

#EtäEnergia –palvelu pähkinänkuoressa:

Hinnasto

#EtäEnergian palvelupaketit

 Jumppien tarkempi sisältö räätälöidään aina ryhmällenne sopivaksi!

Virtuaaliset LIVE –taukojumpat (kesto 15 min)

Virtuaaliset LIVE –jumpat (kesto noin 30 min)

PREHEALTH ON SUOMEN PARAS ETÄTYÖSKENTELYN ENERGIALATURI!

Ota yhteyttä, niin energisoidaan tiimisi yhdessä:
[email protected] / 050 339 4278