Asiakkaat kertovat

Customers may forget what you said,
but they´ll never forget how you made them feel.

Sitä ei ”kaiken tietävä” tietänytkään, kuinka valmentaja muutti treenit hauskoiksi, jännittäviksi ja motivoiviksi. Fit for fifty –projektini varmistamiseksi hommasin oman PTn.  Jessican opastuksella tuli muodikas cross fit tutuksi ja maratontavoitteenikin onnistui.  Olet sitten vasta-alkaja taikka jo enemmän kokemusta omaava kuntoilija, uskon että Jessican ammattitaidon ja innostavan asenteen avulla saat uutta puhtia treenaukseesi ja sen seurauksena hyviä tuloksia. Suosittelen!

Ari 51/ Manager/Nokia Networks, Cloud solutions

Tavoitteena oli vahvistaa leikatun jalan lihaksia ja saada lihaskuntoharjoittelu osaksi arkea juoksun rinnalle.
Halusin, että näitä tavoitteita kanssani lähtee tavoittelemaan ammattilainen jolla on koulutusta ja kokemusta.
Minä halusin myös pt:n joka itse on uskottavassa kunnossa, elää niin kuin opettaa.
Päädyin ottamaan yhteyttä Jessicaan ja nyt puolen vuoden treenien jälkeen voin sanoa, että paremmin en olisi voinut valita.
Monipuolisia, kannustavia, varsinaista lajiani tukevia, iloisia, hyvän mielen treenejä. Joissa saa aivan varmasti itsestä kaikki mehut irti.
Enää ei tarvitse salilla miettiä, että miten ja mitähän täällä pitäisi tehdä.

Annika, 40, logistiikan asiantuntija

Heidi on todella ammattitaitoinen personal trainer, joka panee itsensä likoon, ja tekee töitä asiakkaan tilanteen selvittämiseksi ja tälle sopivan harjoitteluohjelman laatimiseksi. Huumorintajuisen Heidin johdolla treenaaminen on aina ollut kivaa, vaikka välillä joutuu kannustetuksi mukavuusalueen ulkopuolelle.

Manne, 48, Sovellusasiantuntija, CSC – Tieteen tietotekniikan keskus.

Vuosi sitten kehonkoostumusmittauksen tulokset pistivät miettimään omaa kuntoa ja hankkimaan personal trainerin. Heidin avulla vuosien ”salilla käyminen” on muuttunut todelliseksi treenaamiseksi. Treenien jälkeen jäljellä on yleensä märkä läntti lattiassa, koska hyvän meiningin ja kannustavan valmentajan avulla itsestään saa kaiken irti joka kerta. Olen oppinut vajaan vuoden kestäneen yhteistyön aikana valtavasti niin treenaamisesta kuin ruokavalion merkityksestä. Salilla ei tarvitse enää ollaepävarma tekniikoista tai miettiä, mitähän seuraavaksi tekisi. Vaihtuvat treeniohjelmat liikkuvuusharjoitteineen tehdään juuri minulle sopiviksi tavoitteet, toiveet ja jäykkä toimistotyöläisen kroppa huomioiden. Personal trainerin hankkiminen oli ehdottomasti vuoden 2018 paras päätös!

Maiju, 29. Asiantuntija, LähiTapiola.

Juhan ohjeilla oma syöminen ja liikunta saanut uusia ulottuvuuksia.

Antti, 35, Global Sales- & Market Manager, Nordic Air Filtration

Tämä rautainen ammattilainen on loistava esikuva niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Jessicalla on ainutlaatuinen kyky ottaa oppilaasta kaikki irti (hyvällä tavalla), uskoa tämän kykyihin ja motivoida kerta toisensa jälkeen ylittämään itsensä. Ei treeni kuitenkaan pelkää rääkkiä ole – Jessica kuuntelee herkällä korvalla, ja vaistoaa intuitiivisesti, mitä valmennettava kokonaisuutena tarvitsee. Joskus tarvitaan kevyempää tekemistä, ja silloin treeni muokataan sen mukaan.

Valmennussuhde on enemmän kuin treenikerrat: samalla katsotaan kuntoon ruokavalio ja PT-sessioiden välillä tapahtuva urheilu, jotta yhdessä sovittuihin tavoitteisiin päästään. Vaikea kuvitella naistreenarille parempaa motivaattoria kuin Jessica. Siihen ei edes tarvita muuta kuin katsoa tämän leidin hauista. Jos maksimisuositus on 10, minulta tulee arvioksi 100!

Anu /  48 /Yrittäjä

Löysin ilon liikuntaan ja tajusin nauttivani salitreenistä sekä hölkästä, joita luulin inhoavani!

Jessica oli PT:ni syksystä 2014 lähtien noin vuoden ajan. Ensimmäisen 6 kk aikana painoa lähti 20 kg, ja mikä tärkeämpää Jessican avulla löysin ilon liikuntaan, tajusin nauttivani salitreenistä ja hölkästä, joita luulin inhoavani! Jessica jaksoi kuunnella kitinöitäni ja auttaa kun homma joskus takkuili. Kannustusta, kehuja, innostamista, iloa, nauruakin mahtui treeneihin. Jessica antoi myös loistavat ruokavalio-ohjeet ja treenineuvot itsenäiseen harjoitteluun. Lämmöllä muistelen tuota aikaa, jolloin sain kipinän pitää itsestäni huolta.

Oli kannustavaa nähdä oma kehitys ja näkyvät tulokset ja saipa Jessica ylipuhuttua minut elämäni ensimmäiselle puolimaratonille ja sen tosiaan juoksin vain 4kk yhteisten treeniemme alkamisesta. Treeneihin oli aina ilo tulla ja aina sieltä lähti kaikkensa antaneena, mutta samalla niin monin tavoin voimaantuneena.

Jessica on trainerina kannustava, jämäkkä ja ennen kaikkea mahtava esikuva. Jalat maassa ja sydän paikallaan, aito ja sydämellinen teräsmimmi! Voin lämpimästi suositella Jessican valmennuksia – olipa taustasi tai tavoitteesi mikä tahansa

Marjut, 52, lääkäri

Joka kerta odotti innolla Jessican treenejä, koska tiesi jo etukäteen niiden olevan tehokkaita, haastavia ja samalla antoisia. Joka treenin jälkeen lähti hyvillä mielin kotiin kun oli taas ylittänyt itsensä Jessican avustuksella.

Jessica valmentaa suurella sydämellä ja jokainen asiakas on erityinen. Ja koska valmennukseen kuului treenien lisäksi psyykkinen puoli sekä ruokavalio niin Jessican valmennusmetodi on täydellinen. Suosittelen vilpittömästi Jessicaa valmentajana.

Kati, 31, sairaanhoitaja

Todella tehokasta ja ammattitaitoista ohjausta. En olisi pystynyt ilman Jessicaa ja Prehealthia näin hyviin tuloksiin ja niin huippufiiliksellä.

Aloitin Jessican kanssa treenaamisen kun olin vielä toipilaana tapaturmasta – oikeaoppisella treenillä toipumisaika lyhentyi ja olen nyt jopa paremmassa kunnossa kuin ennen tapaturmaa.Jessica on aina kannustava, pirteä ja oikea tehopakkaus. Hänen kanssaan kaikki on mahdollista.

Iso suositus!

 Anna, 40, kiinteistönvälittäjä

Juhan tyyli valmentaa kehonpainolla oli erilaista ja innostavaa. Treenaaminen ei ole ajasta ja paikasta riippuvaista, mikä sopii hyvin perheelliselle. Yhdessä laadittu ruokavalio lisäsi energiaa arkeen koko perheelle.”

Hannu, 32, Project Engineer, Schneider Electric Finland