Kokonaisvaltainen analyysi kunnostasi

Saat maksutta ohjeet harjoitteluun sekä ravitsemukseen!

TARJOUS

Kuntokartoitus, analyysi sekä ohjeet harjoitteluun ja ravitsemukseen
129
0 Normaalisti 129€
  •  

Oletko pohtinut millaisessa kunnossa olet ikäisiisi verrattuna? Tiedätkö mihin asioihin sinun kannattaisi harjoittelussasi keskittyä? Tiesitkö, että painonhallintaan on olemassa sellaiset ohjeet, joita jaksaa noudattaa loppuelämän ja tulokset tulevat lähes huomaamatta?

Teemme nyt 50 ilmaista kuntokartoitusta aktivoimalla ja auttamalla sellaisia ihmisiä, joille omalla hyvinvoinnilla on merkitystä. HUOM! Sinun ei tarvitse olla huippukunnossa, sillä analyysiä varten tehtävä kartoitus voidaan tehdä kaikille perusterveille henkilöille kuntotasostasi riippumatta! Testin tekeminen ei velvoita sinua mihinkään. Etu koskee vain uusia asiakkaita.

varaa paikkasi nyt

Mitä tapaaminen sisältää?

Mikäli tapaamisemme jälkeen koet, että kaipaat apua ja tukea oman kuntosi kohentamiseen, niin autamme sinua mielellämme. Prehealth on Suomen suurin personal trainingiin keskittyvä yritys, joka toimii jo 12 kaupungissa 40 sertifioituneen valmentajan voimin. Valmennustyylimme tähtää pysyviin muutoksiin, sillä loppujen lopuksi vain niillä on merkitystä. Tämä tarkoittaa sitä, että harjoittelun ja ravitsemuksen pitää olla olla elämäniloa lisäävää ja kunkin henkilökohtaiseen tilanteeseen sovitettua.